Kipparin kaalipata

Valmistusaineet

400 g porsaan jauhelihaa tai paistijauhelihaa
1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
1 - 2 (200 g) sipulia tai nippu kesäsipulia
2 - 3 (350 g) porkkanaa
n. 1 kg varhaiskaalia
1 liha-juuresliemikuutio
1 - 2 dl vettä
1 prk (2,5 dl) Valio maustettua ruokakermaa Kippari® tai Kolme juustoa
suolaa
tuoretta oreganoa tai persiljaa
Valmistusohje

Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa.

Lisää joukkoon myös hienonnetut sipulit ja karkeaksi raastetut porkkanat.

Lisää suikaloitu kaali, liemikuutio, vesi ja ruokakerma.

Hauduta kannen alla kunnes kypsää.

Tarkista maku, lisää halutessasi ripaus suolaa.

Viimeistele pata hienonnetulla tuoreella oreganolla tai persiljalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Sarisusua

Sarisusua sanoi...

Voisiko joku ystävällisesti laskea tälle kalorit/ 100g ??

keskiviikko 14.03.2012 klo 17:40

AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Valkokaali keräkaali 208g58kcal2.5g8.5g0.4g4.4g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.1g5.8kcal0.2g0.1g0.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g27g7.6kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Paprika punainen 35g10kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g52g63kcal1.2g2.5g5.2g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen83g116kcal15.8g0g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana862g550kcal40.4g28.6g27.6g11.6g
Valittu annoskoko431g275kcal20.2g14.3g13.8g5.8g
Annoskoko puolitettuna216g138kcal10.1g7.2g6.9g2.9g
Arvot/100g100g64kcal4.7g3.3g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279744