Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali150g32kcal1.8g5.1g0.3g3.1g
Sipuli (kuorittu)49g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g62g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g15g42kcal2.7g0.1g3.4g0g
Siirappi 7.5g23kcal0g5.6g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g13g42kcal1.4g8.2g0.3g1.5g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 72g93kcal15g0g3.6g0g
Voi 10g73kcal0.1g0g8.1g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana862g668kcal44g50g31.8g14g
Valittu annoskoko431g334kcal22g25g15.9g7g
Annoskoko puolitettuna216g167kcal11g12.5g8g3.5g
Arvot/100g100g78kcal5.1g5.8g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296970