Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g109g38kcal1.1g7.1g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka22g5.9kcal0.4g0.9g0g0.5g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g22g77kcal2.9g15.2g0.4g0.7g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.8g7.4kcal0.3g0.3g0.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g8kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana863g346kcal10.6g53.2g9.8g4.6g
Valittu annoskoko431g173kcal5.3g26.6g4.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna216g86kcal2.7g13.3g2.5g1.2g
Arvot/100g100g40kcal1.2g6.2g1.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302625