Parsakaalipinaattikeitto

400g parsakaalia pilkottuna
1 pss pakastepinaatti
25 g sipulia
8 dl vettä
1 dl ruokakermaa
mustapippuria, suolaa, valkopippuria

lisää parsa ja pinaatit sekä sipuli keihuvaan veteen.

Lisää 10min jälkeen 1 dl kermaa ja anna kiehua 5 min. Soseuta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 117g41kcal5.4g2.3g0.3g2.9g
pakaste pinaattia paloina (Apetit kesäpöytä), annos 150g44g6.1kcal0.8g0.2g0.2g0g
Vesi233g0kcal0g0g0g0g
Eila ruokakerma laktoositon 15% (the2012) (Valio), annos 200g29g50kcal0.6g1.5g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana863g198kcal13.8g8.8g9.8g6g
Valittu annoskoko431g99kcal6.9g4.4g4.9g3g
Annoskoko puolitettuna216g50kcal3.5g2.2g2.5g1.5g
Arvot/100g100g23kcal1.6g1g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448026