Lohikeitto

Kuori perunat ja kuutioi tai lohko ne. Kuori ja pilko sipuli.

Laita perunat, sipuli, valkopippurit ja mausteet kattilaan.

Kuullota niitä muutama minuutti voissa.

Kaada kattilaan kuuma kalaliemi ja keitä, kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

Irrota lohifileestä nahka ja paloittele lohi kuutioiksi.

Lisää kuutiot keittoon ja keitä kunnes kala on kypsää.

Lisää kerma ja lämmitä kiehuvaksi, mutta älä enää keitä.

Ota kattila liedeltä ja ripottele keiton päälle reilusti silputtua tilliä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Annu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g720g432kcal10.8g93.6g0.7g6.5g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Kirjolohifilee 960g1587kcal160.8g0g105.6g0g
Kalaliemivalmiste Knorr yksi pala 5g20g50kcal3.8g4.2g2g0.1g
Flora culinesse30g222kcal0g0g24.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%400g640kcal10.8g10.8g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8620g5960kcal377g234.4g386.6g19.4g
Valittu annoskoko4310g2980kcal188.5g117.2g193.3g9.7g
Annoskoko puolitettuna2155g1490kcal94.3g58.6g96.7g4.9g
Arvot/100g100g69kcal4.4g2.7g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146506