Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g501g70kcal9.5g6g1g0g
Kananmuna, keitetty 826g1178kcal103.2g2.5g84.7g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro38g12kcal0.8g1.6g0.2g1.2g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2503g1896kcal46.8g385.9g5g25g
Punasipuli, kuorittu, 100g100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Sinappi 80g105kcal3.5g11.3g4.8g1.4g
Valkoviinietikka (Rajamäen)38g7.5kcal0g2.4g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 225g1990kcal0g0g225g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8620g10571kcal330.2g829g641.8g58.6g
Valittu annoskoko4310g5286kcal165.1g414.5g320.9g29.3g
Annoskoko puolitettuna2155g2643kcal82.6g207.3g160.5g14.7g
Arvot/100g100g123kcal3.8g9.6g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174