Munakas turkkilaiseen tapaan

Riko 2 munaa astiaan ja riko niiden rakenne.

Sulata voi pannulla ja laita munaseos paistumaan.

Laita samalla juustosiivut pannulle ja sekoittele koko ajan seosta kunnes rakenne on munakokkelimainen.

Munan ei tarvitse täysin kypsyä mutta lähes kypsäksi paistettuna on maukkaampaa kuin täysin kypsänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2940g4194kcal367.5g8.8g301.4g0g
Pohjolan gouda (Saksa), annos 20g1092g3658kcal251.2g0g294.8g0g
Voi 280g2031kcal3.3g1.1g227.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8624g19766kcal1244g19.8g1647.6g0g
Valittu annoskoko4312g9883kcal622g9.9g823.8g0g
Annoskoko puolitettuna2156g4942kcal311g5g411.9g0g
Arvot/100g100g229kcal14.4g0.2g19.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308521