Sieni-porkkanamuhennos

250 g suppilovahveroita
100 g porkkanasuikaleita
1 (100g) sipuli
5 (35g) valkosipulin kynttä
suolaa myllystä
Sitruunapippuria ( ei sisällä suolaa)
1 tl Provencale yrttimauste
1 rkl Luomu kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl Flora Culinesse
Muutama tippa sitruunaa

1) Sienet, sipulit ja porkkanasuikaleet freesataan Flora Culinesse ja luomu rypsiöljy seoksessa.

2) Kaurakermavalmiste lisätään
3) Maustetaan sitruunapippurilla, yrttimausteella, suolalla ja muutamalla tipalla sitruunamehua
4) Maistetaan
5) Muhennos on hyvää esimerkiksi lohimedaljonkien, itsetehtyjen lihapullien tai vaikka uunijuuresten kanssa.

Jos jotakin jää tähteeksi, sen voi syödä lämpimän voileivän päällä.

Ei kun nautiskelemaan!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1757g527kcal17.6g70.3g5.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g703g197kcal4.2g41.8g1.4g17.6g
Sipuli (kuorittu)703g190kcal9.1g33.7g1.4g11.9g
Valkosipuli 246g266kcal19.4g40.1g1.5g5.2g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 95g839kcal0g0g94.9g0g
Flora culinesse105g780kcal0g0g86.5g0g
Kaurakermavalmiste, purkki (Oatley), annos 250g703g633kcal7g42.2g49.2g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8624g6864kcal114.6g456.2g480.4g80.6g
Valittu annoskoko4312g3432kcal57.3g228.1g240.2g40.3g
Annoskoko puolitettuna2156g1716kcal28.7g114.1g120.1g20.2g
Arvot/100g100g80kcal1.3g5.3g5.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313026