Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty1578g1073kcal23.7g231.9g3.2g12.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g456g128kcal2.7g27.1g0.9g11.4g
Palsternakka 876g558kcal4.4g103.4g3.5g39.4g
Kesäkurpitsa zucchini 876g158kcal4.9g21.9g3.5g6.1g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Vehnäjauho puolikarkea 70g241kcal7.1g49.1g0.8g2.5g
Kananmuna kuorineen punnittu210g265kcal23.1g0.6g18.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl35g316kcal0g0g35.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8624g5588kcal137.2g888.2g132.6g151.2g
Valittu annoskoko4312g2794kcal68.6g444.1g66.3g75.6g
Annoskoko puolitettuna2156g1397kcal34.3g222.1g33.2g37.8g
Arvot/100g100g65kcal1.6g10.3g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641