Jauhelihakastike

200 g Sipuli
20 g purjosipuli
4 kpl valkosipulin kynsiä
50 g porkkana
50g palsternakka
50 g selleri
50 g lanttu

300 g 7% naudan jauhelihaa
500 g dolmio bolognese classic ligth
2-3 dl vettä

oreganoa
mustaapippuria
suolaa

Kuori ja suikaloi vihannekset
suikaloi ja pilko sipulit

Kuullota sipuleita pannulla pari minuuttia, lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvissuikaleet, hauduta hetki sitten dolmio kastike ja vesi tarkista maku ja jätä hautumaan kannen alle 20 minuutiksi.

Wuala! Tarjoa minkä tahansa pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)561g151kcal7.3g26.9g1.1g9.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g34g35kcal2.7g5.5g0.2g0.7g
Purjosipuli 56g13kcal1g1.3g0.1g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g140g39kcal0.8g8.3g0.3g3.5g
Palsternakka 140g89kcal0.7g16.5g0.6g6.3g
Selleri, annos 50g140g20kcal1.4g4.2g0g0g
Lanttu 140g41kcal1.4g6.5g0.4g2.5g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 841g1162kcal157.8g0g58.9g0g
Dolmio Light Classico Bolognese1402g519kcal16.8g109.4g1.4g9.8g
Vesi, vesijohtovesi 841g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 2.8g8.6kcal0.3g0.6g0.3g1.2g
Mustapippuri 5.6g16kcal0.6g2.1g0.2g1.5g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8624g4185kcal381.6g362.6g127g72.4g
Valittu annoskoko4312g2093kcal190.8g181.3g63.5g36.2g
Annoskoko puolitettuna2156g1046kcal95.4g90.7g31.8g18.1g
Arvot/100g100g49kcal4.4g4.2g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348953