Pannukakku (täysmaitoa + voita)

(Reseptistä tulee pellillinen pannaria)

Sekoita kuivat aineet.

Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt voi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia.

Tarjoile hillon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1152 grammaa

Villasukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 300g190kcal9g14.4g10.5g0g
Sokeri 48g194kcal0g47.8g0g0g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Voi 38g272kcal0.4g0.2g30.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g1449kcal29.4g129.4g90.4g0g
Valittu annoskoko432g724kcal14.7g64.7g45.2g0g
Annoskoko puolitettuna216g362kcal7.4g32.4g22.6g0g
Arvot/100g100g168kcal3.4g15g10.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185979