Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 56g13kcal1g1.3g0.1g1.2g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Lohipakaste PIRKKA225g404kcal44.9g0g24.7g0g
Mustapippuri 3.6g10kcal0.4g1.4g0.1g1g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 16g111kcal0.1g0g12.6g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 56g19kcal1.7g2.8g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl56g48kcal0.8g2.5g3.9g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g1336kcal101.6g41.6g83.4g5.6g
Valittu annoskoko432g668kcal50.8g20.8g41.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna216g334kcal25.4g10.4g20.9g1.4g
Arvot/100g100g155kcal11.8g4.8g9.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188124