Tomaatti-kesäkurpitsa-aurajuustovuoka

Voitele vuoka öljyllä.

Lado pohjalle n.1 cm paksuiset kesäkurpitsaviipaleet.

Voitele kesäkurpitsaviipaloiden pinta ja ripottele päälle sitruunapippuria.

Lado sitten kesäkurpitsojen päälle n.1 cm paksuiset tomaattiviipaleet.

Ripottele päälle paketillinen aurajuustoa.

Paista 170-200 asteisessa uunissa 30-40 min. Syö sellaisenaan leivän kanssa tai riisin kanssa tai käytä lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annu81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Kesäkurpitsa132g22kcal0.5g3.3g0.8g0.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g225g46kcal1.4g8.6g0.7g3.2g
Aurajuusto64g217kcal12.8g0g18.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g770kcal29.4g23.8g62.6g8.2g
Valittu annoskoko432g385kcal14.7g11.9g31.3g4.1g
Annoskoko puolitettuna216g193kcal7.4g6g15.7g2.1g
Arvot/100g100g89kcal3.4g2.8g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224569