Avokadohummus

Pirkan ohje:

Halkaise avokado ja poista siitä kivi (kiven ja kuorien kanssa punnitun avokadon paino noin 220g).

Koverra hedelmäliha kuoresta lusikalla.

Valuta kikherneet.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Tarjoa lisukkeena tai esim ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 135g267kcal3.5g1g26.1g9g
Kikherneitä suolaliemessä (Pirkka), annos 115g258g245kcal12.9g38.7g3.9g0g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Oliiviöljy 16g139kcal0g0g15.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton17g3.5kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g1.1g4kcal0.2g0.5g0.2g0.1g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g1328kcal34.4g82.8g91.8g18.6g
Valittu annoskoko432g664kcal17.2g41.4g45.9g9.3g
Annoskoko puolitettuna216g332kcal8.6g20.7g23g4.7g
Arvot/100g100g154kcal4g9.6g10.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325173