Kesäkurpitsalöllerö

350 gr kesäkurpitsaa raastettuna lisää joukkoon 2 munaa, pirkka grillijuusto 225 gr, sämpyläjauhoja 1,5 dl, purjoa raastettuna 100-150 gr ja rypsiöljyä 0,55 dl, suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sekoita aineet ja leivo pihvejä, paista pannussa kunnes kypsän oloisia.

Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa157g27kcal0.6g3.9g0.9g1.1g
Kanamuna kuoreton, annos 100g54g77kcal6.7g0.2g5.6g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 36g113kcal3.8g21.4g0.8g2g
Purjosipuli 68g15kcal1.2g1.6g0.1g1.4g
Rypsiöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Grillijuusto pirkka (Pirkka), annos 100g101g248kcal17.2g3g19.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g1199kcal59g60.4g80.2g9.2g
Valittu annoskoko432g600kcal29.5g30.2g40.1g4.6g
Annoskoko puolitettuna216g300kcal14.8g15.1g20.1g2.3g
Arvot/100g100g139kcal6.8g7g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373630