Makkara-makaronipannu

Keitä makaroni
Pilko makkara ja sipuli pieneksi.

Myös makkara ihan pieneksi, minimissään neljään osaan.

Makaroni kun on kypsää valuta vesi pois.

Paista makkaraa ja sipulia pannulla jonkin aikaa, lisää mausteita.

Lisää makaronit kun mielestäsi makkarat näyttävät hyviltä.

Lisää pannulle vihanessekoitus ja paista kunnes vihannekset on lämmenneet.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Missmau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 157g166kcal6.3g30.4g1.4g2.7g
Hk, sininen lenkki 580g182g418kcal18.2g11.5g32.7g0.4g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka78g27kcal2.2g3.7g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana865g1232kcal53.8g92.8g69.8g6.8g
Valittu annoskoko433g616kcal26.9g46.4g34.9g3.4g
Annoskoko puolitettuna216g308kcal13.5g23.2g17.5g1.7g
Arvot/100g100g142kcal6.2g10.7g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385876