Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät1600g5984kcal208g1104g96g96g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g2720g816kcal29.9g146.9g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g13600kcal475.8g2501.8g202.8g192g
Valittu annoskoko4320g6800kcal237.9g1250.9g101.4g96g
Annoskoko puolitettuna2160g3400kcal119g625.5g50.7g48g
Arvot/100g100g157kcal5.5g29g2.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818