Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)1176g8464kcal1.2g1.2g940.4g0g
Vesi882g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 794g7017kcal0g0g793.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1469g823kcal124.9g73.5g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g32607kcal252.2g149.4g3473.6g0g
Valittu annoskoko4320g16303kcal126.1g74.7g1736.8g0g
Annoskoko puolitettuna2160g8152kcal63.1g37.4g868.4g0g
Arvot/100g100g377kcal2.9g1.7g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182880