Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 2407g1020kcal236.1g9.6g2.4g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 1564g2081kcal132g275.3g31.3g78.2g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton181g38kcal0.5g2.9g0g0.2g
Persilja 24g6.6kcal0.3g0.3g0g1.9g
Rypsiöljy 84g745kcal0g0g84.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g7885kcal745.4g591.8g236.4g162.6g
Valittu annoskoko4320g3943kcal372.7g295.9g118.2g81.3g
Annoskoko puolitettuna2160g1971kcal186.4g148g59.1g40.7g
Arvot/100g100g91kcal8.6g6.8g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698