Kaalisalaatti

Vihannekset ohuiksi viipaleiksi ja sekaisin.

Kiehauta öljy, etikka, sokeri sekä haluamasi mausteet (mustapippuri, ripaus suolaa, basilika jne.) kunnes sokeri on liuennut.

Yhdistä salaattiin ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 12 tunniksi.

Välillä rasiaa kannattaa hölskyttää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2392g505kcal28.7g81.3g4.8g50.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g1196g335kcal7.2g71.2g2.4g29.9g
Sipuli (kuorittu)598g161kcal7.8g28.7g1.2g10.2g
Valkoviinietikka (Rajamäen)30g6kcal0g1.9g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 24g97kcal0g23.9g0g0g
Oliiviöljy 81g714kcal0g0g80.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g3635kcal87.4g414g178.2g180.6g
Valittu annoskoko4320g1818kcal43.7g207g89.1g90.3g
Annoskoko puolitettuna2160g909kcal21.9g103.5g44.6g45.2g
Arvot/100g100g42kcal1g4.8g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245118