Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1577g2250kcal197.2g4.7g161.7g0g
Sokeri 610g2474kcal0g608.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 699g2399kcal71.2g489.4g8.4g24.5g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g1434g3585kcal0g889.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g21416kcal536.8g3984.2g340.2g49g
Valittu annoskoko4320g10708kcal268.4g1992.1g170.1g24.5g
Annoskoko puolitettuna2160g5354kcal134.2g996.1g85.1g12.3g
Arvot/100g100g248kcal6.2g46.1g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245513