Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1916g3180kcal364g0g191.6g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1197g419kcal12g77.8g6g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta144g517kcal18.7g100.6g3g5g
Vesi718g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)287g78kcal3.7g13.8g0.6g4.9g
Valkosipuli 58g62kcal4.5g9.4g0.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g8513kcal805.8g403.2g403g22.2g
Valittu annoskoko4320g4256kcal402.9g201.6g201.5g11.1g
Annoskoko puolitettuna2160g2128kcal201.5g100.8g100.8g5.6g
Arvot/100g100g99kcal9.3g4.7g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585