Haudutettu punakaali

Leikkaa punakaali ja sipuli suikaleiksi ja pieni omena.

laita kattilaan kerroksittain, lisää hiukan vettä, viinietikka, sokeri, suola ja muut mausteet.

keitä hiljalleen kannen alla n. 1tunti, sekoittele välillä.

lisää vielä etikkaa tai sitruunamehua jos tarpeen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 3605g936kcal56.2g126.2g7.2g68.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 300g107kcal0.5g21.4g0.3g6g
Neilikka, annos 4g6g22kcal0.2g4.8g0.2g0g
Maustepippuri, annos 1g3g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 30g122kcal0g30g0g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka 60g12kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g2560kcal121.6g394.2g16.6g159.2g
Valittu annoskoko4320g1280kcal60.8g197.1g8.3g79.6g
Annoskoko puolitettuna2160g640kcal30.4g98.6g4.2g39.8g
Arvot/100g100g30kcal1.4g4.6g0.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306939