Ruma hirvimureke

Oliiviöljy reseptissä heijastamassa sitä faktaa, että hirven jauheliha tuskin on ihan 3% rasvaista.

Oma arvio 6-7%.

Maustettu suolalla ja pippurilla.

Sekoitettu munan kanssa ja muodostettu pari pötkylää uunivuokaan.

Nestettä irtoaa ainakin pakastejauhelihasta järkyttävästi.

Kovinkaan ihmeellistä tästä ei tullut.

Taikka kaunista.

Mutta ok proteiinin lähde.

Ja Cheddarin ja pekonin kanssa nomnom karppiruokaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Kahis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis3372g3776kcal741.7g0g101.1g0g
Oliiviöljy 94g835kcal0g0g94.4g0g
Kananmuna kuoreton 742g1058kcal92.7g2.2g76g0g
Sipuli 112g34kcal1.4g5.4g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g11406kcal1671.6g15.2g543.4g3.8g
Valittu annoskoko4320g5703kcal835.8g7.6g271.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna2160g2852kcal417.9g3.8g135.9g1g
Arvot/100g100g132kcal19.3g0.2g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328032