Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g3830g1187kcal47.5g279.2g7.7g118.7g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g241g944kcal79.5g0g68.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton201g42kcal0.6g3.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g4348kcal255.2g564.8g152.2g237.8g
Valittu annoskoko4320g2174kcal127.6g282.4g76.1g118.9g
Annoskoko puolitettuna2160g1087kcal63.8g141.2g38.1g59.5g
Arvot/100g100g50kcal3g6.5g1.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646