Kukkakaali-parsakeitto

250g kukkakaalia
250g parsakaalia
2 dl kevytkermaa 15%
1 iso sipuli
8 g oliiviöljyä
1 kasvisliemikuutio
mustapippuria

Pilko kaalien kukinnot ja sipuli.

Kuullota ison kattilan pohjalla öljyssä ensin sipuli ja lisää kaalit, kuullota hetki ja lisää vettä, niin että kaalit peittyvät.

Kunnes vesi kiehuu, niin lisää kasvisliemikuutio, kerma ja mustapippuri.

Sekoita.

Anna kiehua 10min.

Soseuta keitoksi sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1333g321kcal24.1g29.3g4g30.7g
Sipuli (kuorittu)533g144kcal6.9g25.6g1.1g9.1g
Parsakaali brokkoli 1333g468kcal61.6g26g4g33.3g
Kasvisliemikuutio, Knorr53g149kcal4.3g5.1g12.8g0.9g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1067g1707kcal28.8g28.8g160g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g5577kcal251.4g229.6g363.8g148g
Valittu annoskoko4320g2788kcal125.7g114.8g181.9g74g
Annoskoko puolitettuna2160g1394kcal62.9g57.4g91g37g
Arvot/100g100g65kcal2.9g2.7g4.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443139