Meksikolainen lihaperunalaatikko

7 keskikokoista kiinteää perunaa
1 iso sipuli
2 tomaattia
400g 10% paistijauhelihaa
El paso Chunky Salsa Medium -purkki (maun mukaan saa olla mild tai hot)
El paso Fajitas mausteseos-pussi
1tl öljyä
(juustoraastetta)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää fajitas-mausteseos ja salsa.

Kuori ja viipaloi perunat, tomaatit ja sipuli.

Kerrosta ainekset vuokaan aloittaen ja lopettaen jauhelihalla, keskimmäiseen kerrokseen tulee sipuli ja tomaatit.

Ripottele halutessasi pinnalle hieman juustoraastetta ja peitä vuoka foliolla.

Paista uunissa 200 asteessa n. 1h 20min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1280g2125kcal243.2g0g128g0g
Sipuli (kuorittu)224g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g800g162kcal4.8g30.4g2.4g11.2g
Rypsiöljy 32g283kcal0g0g32g0g
Salsa Old El Paso Thick ´n Chunky Hot640g224kcal8.3g38.4g1.9g9.6g
Peruna, keskikokoinen 60g1344g806kcal20.2g174.7g1.3g12.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g7322kcal558.8g508.6g332g73.4g
Valittu annoskoko4320g3661kcal279.4g254.3g166g36.7g
Annoskoko puolitettuna2160g1831kcal139.7g127.2g83g18.4g
Arvot/100g100g85kcal6.5g5.9g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96320