Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Kuori sipulit sekä porkkanat ja kuutioi ne. Kuullota kasviksia kattilassa öljyssä.

Lisää jeera ja jatka paistamista muutama minuutti.

Kaada joukkoon paseeratut tomaatit (2 prk) ja lisää liemikuutio sekä vesi.

Anna porista keskilämmöllä noin 15 minuuttia.

Mausta keitto suolalla, rouhitulla pippurilla ja sokerilla.

Soseuta soppa sauvasekoittimella sileäksi.

Murustele vuohenjuusto sattumiksi tai soseuta mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Emminkainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 264g86kcal1.6g14.7g0.5g6.7g
Sipuli 128g39kcal1.6g6.2g0.3g2.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.2g8.5kcal0.6g1.3g0g0.2g
Juustokumina jeera (), annos 6g12g41kcal2.1g5.2g2.6g1.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2335g817kcal37.4g161.1g2.3g32.7g
Vesi, vesijohtovesi 1167g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 26g84kcal2.3g3.6g6.7g0.3g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 12g33kcal1.3g4.5g0.4g3.1g
Sokeri 12g47kcal0g11.7g0g0g
Chavroux chevre (Fromarsac), annos 30g350g588kcal30.5g14g49g0g
Oregano, kuivattu 1.2g3.6kcal0.1g0.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8652g3495kcal155g445.2g123.8g93.8g
Valittu annoskoko4326g1747kcal77.5g222.6g61.9g46.9g
Annoskoko puolitettuna2163g874kcal38.8g111.3g31g23.5g
Arvot/100g100g40kcal1.8g5.1g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325219