Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 660g2265kcal67.3g462g7.9g23.1g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt2000g920kcal64g96g30g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä100g680kcal1g1g75g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g960g806kcal10.6g175.7g3.8g17.3g
Ruokosokeri160g652kcal0g159.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8656g11902kcal395.8g1791.6g323.6g80.8g
Valittu annoskoko4328g5951kcal197.9g895.8g161.8g40.4g
Annoskoko puolitettuna2164g2976kcal99g447.9g80.9g20.2g
Arvot/100g100g138kcal4.6g20.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168826