Sitruunainen sei

Tämän ohje löytyy netistä googlettamalla kyseisellä nimellä.

1 pieni sipuli, 1 sellerin varsi, 2 porkkanaa.

Nämä palasiksi ja pannuun.

Lisää 4 dl vettä, puolikas sitruunan mehu sekä mausteet ( valkopippureita sekä persiljan oksia, suolaa ja 1-2 laakerinlehti )
Anna kiehua n. 10-15 min.
Lisää sei annospalat pannulle, kansi päälle ja anna hautua n. 15-20 min, kunnes kala on kypsää.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 693 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g41g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka125g14kcal1.4g1.4g0.3g1.3g
Sipuli 17g5.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Seiti, pakasteena - Findus125g88kcal20g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana866g236kcal43.6g9.2g1.6g5.2g
Valittu annoskoko433g118kcal21.8g4.6g0.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna217g59kcal10.9g2.3g0.4g1.3g
Arvot/100g100g27kcal5g1.1g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396750