Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 26g19kcal3.3g0.3g0.1g1.8g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 11g93kcal0g0g10.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 244g836kcal24.8g170.6g2.9g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana867g1896kcal56.2g341.8g27g20.6g
Valittu annoskoko433g948kcal28.1g170.9g13.5g10.3g
Annoskoko puolitettuna217g474kcal14.1g85.5g6.8g5.2g
Arvot/100g100g219kcal6.5g39.4g3.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049