Sienirisotto

Sillpua sipulit ja kuullota oliiviöljyssä.

Pane sekaan riisi ja silputut sienet.

Jatka kuullottamista hetki.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Hauduta 15 minuuttia.

Lisää lopuksi kerma ja juustoraaste.

Mausta pippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Ruonala74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Risottoriisi (Risella), 60g700g2449kcal56g524.8g11.9g21g
Vesi1999g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g56g67kcal1.4g3.4g5g0.8g
Herkkusieni, tuore Pirkka400g100kcal10g12g0.8g0g
Ruokakerma 5%, Valio50g33kcal0.7g2.1g2.5g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g1000g2599kcal299.9g20g149.9g0g
Mustapippuri, annos 1g2g4.6kcal0.2g0.8g0.1g0g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8664g10768kcal741.6g1141g361g47.6g
Valittu annoskoko4332g5384kcal370.8g570.5g180.5g23.8g
Annoskoko puolitettuna2166g2692kcal185.4g285.3g90.3g11.9g
Arvot/100g100g124kcal8.6g13.2g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164315