Tomaattikeitto

Kuutioi sipulit ja kuullota ne öljyssä.

Lisää kattilaan ½l vettä ja paseerattu tomaatti.

Sekoita hyvin 2 dl kylmää vettä jauhoihin ja lisää se kiehuvaan keittoon ohuena nauhana.

Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla, pippureilla ja oreganolla ja anna kiehua n. 15min.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kuumua n. 3min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Tiina1989
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1500g450kcal15g90g3g15g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g36g37kcal2.8g5.9g0.2g0.7g
Oliiviöljy 41g358kcal0g0g40.5g0g
Vesi2100g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light300g540kcal25.2g11.1g45g0.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl30g75kcal3.6g0.4g6.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 146g502kcal14.9g102.5g1.8g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8664g4022kcal127.6g437g195g48.4g
Valittu annoskoko4332g2011kcal63.8g218.5g97.5g24.2g
Annoskoko puolitettuna2166g1006kcal31.9g109.3g48.8g12.1g
Arvot/100g100g46kcal1.5g5g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83323