Hiivaton jauhelihapizza

Sekoita pizzapohjan aineet keskenään, eli vesi, vehnäjauho+leivinjauhe, suola ja rypsiöljy.

Paista jauheliha, sipuli, herkkusienet ja mausta oman maun mukaan.

Muotoile pizza pohja uunipellille leivinpaperin päälle.

Levitä ketsuppi pizzapohjan päälle.

Levitä taisesti jauheliha, sipulit ja herkkusienet pizzapohjalle.

Purista valkosipulin kynnet ja ripottele pizzan päälle ja lisää oregano.

Lopuksi ripottele tasaisesti pizzan päälle juusto.

Paista pizza uunin keskitasolla 220 asteessa ja n.15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 975g3345kcal99.4g682.5g11.7g34.1g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g150g1350kcal0g0g150g0g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.1g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihapihvi, naudanpaisti, paistettu ilman rasvaa 1200g1700kcal274.4g0g66.1g0g
Sipuli, paistettu 150g152kcal1.9g7.3g12.3g2.6g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Herkkusieni säilyke 300g51kcal6.3g0.6g0.9g7.2g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g600g2160kcal168g11.4g156g0g
Oregano, kuivattu 3g9kcal0.3g0.6g0.3g1.3g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix300g150kcal4.5g30g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8676g17992kcal1116.6g1495.2g797.8g91.6g
Valittu annoskoko4338g8996kcal558.3g747.6g398.9g45.8g
Annoskoko puolitettuna2169g4498kcal279.2g373.8g199.5g22.9g
Arvot/100g100g207kcal12.9g17.2g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235921