Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g1079g636kcal64.7g45.3g21.6g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras180g480kcal15.3g92g1.8g24.1g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g2397g3331kcal455.4g0g167.8g0g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g12.9g0.5g4.6g
Valkosipuli 90g97kcal7.1g14.6g0.5g1.9g
Kananmuna kuoreton 264g376kcal33g0.8g27g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g539kcal0g0g59.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8676g11066kcal1158g331.2g558.2g61.2g
Valittu annoskoko4338g5533kcal579g165.6g279.1g30.6g
Annoskoko puolitettuna2169g2767kcal289.5g82.8g139.6g15.3g
Arvot/100g100g128kcal13.3g3.8g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366111