Bolognesekastike vähähh

Ruskista jauheliha pieninä muruina oliiviöljyssä.

Silppua sipulit ja pilko valkosipuli.

Lisää jauhelihaan ja kuullota sipulit.

Lisää tomaattimurska ja fondi ja mustapippuri.

Lisää kerma - ei välttämätön.

Muutama porkkanasiivu antaa kastikkeelle extramakua.

Kastike pitää hauduttamisesta.

Tarkista maku ja lisää yrttimausteet maun mukaan viimeisenä.

Tiiviimpi muhennos maistuu myös leivän päällä juustoraastekuorrutuksella ja sopii mm. kukka- ja/tai parsakaali, kaali- ja kesäkurpitsavuokiin.

Kestää pakastamisen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy classico (Bertolli)8.7g79kcal0g0g8.7g0g
Sipuli 58g18kcal0.7g2.8g0.1g1g
Tomaattimurska (Euro shopper)233g70kcal2.3g9.3g0.9g0.5g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 117g414kcal2.2g3.1g44.3g0g
Basilika, tuore 5.8g1.6kcal0.2g0.1g0g0.1g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g8.7g6.6kcal0.7g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana868g1184kcal12.8g33.4g108g3.6g
Valittu annoskoko434g592kcal6.4g16.7g54g1.8g
Annoskoko puolitettuna217g296kcal3.2g8.4g27g0.9g
Arvot/100g100g137kcal1.5g3.8g12.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139887