Jauhelihakastike

Ruskista Jauheliha ja mausta.

Laita lihat lautaselle odottamaan.

Hienonna suolakurkut.

Ruskista jauhot kuumalla pannulla ja lisää vesi, suurusta kastike vettä kiehuttamalla ja sekoittamalla, kunnes liemi on tasaista.

Lisää kasvisliemikuutio ja tuorejuusto.

Mausta ja anna kiehua hetki.

Lisää jauheliha ja suolakurkut ja hiukan vettä.

Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5min välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Milliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g226g384kcal42.9g0g22.6g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)11g35kcal1.9g6.1g0.3g1.5g
Oivariini, 80 normaalisuolainen3.9g28kcal0g0g3.2g0g
Suolakurkku (Rainbow)14g4.2kcal0.1g0.8g0g0g
Vesi169g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light5.6g10kcal0.5g0.2g0.8g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.7g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 2.8g8.6kcal0.3g0.4g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana868g940kcal91.4g15g55.2g3g
Valittu annoskoko434g470kcal45.7g7.5g27.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna217g235kcal22.9g3.8g13.8g0.8g
Arvot/100g100g108kcal10.5g1.7g6.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=196014