Kantarellikanakastike+höyrykasvikset

Ryöppää sienistä neste pois.

Lisää voi ja sipuli pannulle.

Anna ruskistua tovi.

Lisää kana ja anna hautua hiukan vajaa 10min.

Mausta suolalla.

Lisää kerma ja anna hautua vielä toiset 10min.

Höyrytä kasvikset kattilassa, ensin tuoreet porkkanat yksinään, hetken kuluttua perään pakasteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 100g18kcal1.8g0.4g0.5g1.9g
Atria broilerin fileesuikale naturell75g83kcal17.3g0g1.6g0g
Voi 11g76kcal0.1g0g8.5g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g50g80kcal1g1.9g7.5g0g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g113g37kcal2.8g5.7g0.3g2.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g49g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana868g634kcal47.6g25.4g37.2g12.8g
Valittu annoskoko434g317kcal23.8g12.7g18.6g6.4g
Annoskoko puolitettuna217g159kcal11.9g6.4g9.3g3.2g
Arvot/100g100g73kcal5.5g2.9g4.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306901