Makaronilaatikko

Laita kuivatut sienet pieneen vesimäärään turpoamaaan edellisenä päivänä.

Paista jauheliha ja lisää siihen kerma ja sienet nesteineen.

Laita suolaa ja muita mausteita maun mukaan.

Kaada "kastike" kuivien makaroonien päälle, lisää nestettä tarvittaessa.

(vaatii normaalia enemmän nestettä) Sekoita lihat tasan joka puolelle.

Voit lisätä päälle juustoraastetta.

Paista 200 C uunissa kunnes se on kauniin värinen päältä (n. 45 min) tai tee pataa hellalla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Ullamaija61
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino makarooni/raisio(400g)1400g4900kcal182g966g35g42g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1400g2324kcal266g0g140g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1400g1190kcal14g49g98g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g140g42kcal1.4g5.6g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8680g16912kcal926.8g2041.2g546.8g84g
Valittu annoskoko4340g8456kcal463.4g1020.6g273.4g42g
Annoskoko puolitettuna2170g4228kcal231.7g510.3g136.7g21g
Arvot/100g100g195kcal10.7g23.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427118