Possunliha laatikko

1300 g perunaa
650 g possunlihaa
300 g porkkanaa
120 g sipulia
valkosipuli jauhetta maun mukaan
n 15-20 maustepippuria
1 lihaliemikuutio tai 3 tl lihaliemijauhetta
5 dl vettä
n 3 tl suolaa

Perunat ja porkkanat kuoritaan (1300+300 g kuorittuna).

Possunliha paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi.

Sipuli paloitellaan myös.

Vuorotellen laatikkoon aineksia (lihaa alimmaksi ja päällimmäisemmäksi.

Maustetaan ja paistetaan mielellään leivinuunissa, mutta jos sitä ei ole 250 C n. 1,5h

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna (vanha, kuorittu)1953g1603kcal35.1g343.7g2g19.5g
Porkkana 451g147kcal2.8g25.1g0.9g11.5g
Sianliha keskiarvo 976g2133kcal178.5g0g159.1g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 11g31kcal1.2g1.6g2.2g0.1g
Sipuli 180g55kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 751g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8688g7936kcal439.8g758.2g329.2g68.4g
Valittu annoskoko4344g3968kcal219.9g379.1g164.6g34.2g
Annoskoko puolitettuna2172g1984kcal110g189.6g82.3g17.1g
Arvot/100g100g91kcal5.1g8.7g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77129