Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g225g406kcal55.4g6.5g17.3g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g150g180kcal4.2g7.7g15g0.6g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g11g13kcal0.1g2.6g0g0g
Valkosipuli 3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana870g1357kcal120.8g38.2g79.8g2.6g
Valittu annoskoko435g679kcal60.4g19.1g39.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna218g339kcal30.2g9.6g20g0.7g
Arvot/100g100g156kcal13.9g4.4g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117