Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 125g23kcal0.7g3.1g0.5g0.9g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 94g178kcal25.5g0g8.4g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g125g31kcal1.6g5.3g0.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%63g100kcal1.7g1.7g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana870g685kcal60g23.6g37.4g2.8g
Valittu annoskoko435g342kcal30g11.8g18.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna218g171kcal15g5.9g9.4g0.7g
Arvot/100g100g79kcal6.9g2.7g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149730