Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka65g7.2kcal0.7g0.7g0.1g0.7g
Lanttu 100g29kcal1g4.6g0.3g1.8g
Porkkana 90g29kcal0.6g5g0.2g2.3g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Kesäkurpitsa zucchini 65g12kcal0.4g1.6g0.3g0.5g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g2.5g8kcal0g2g0g0g
Sinappi 2.5g3.3kcal0.1g0.4g0.1g0g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g2.5g4.2kcal0g1g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g50g15kcal0.5g2g0.1g0g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana870g340kcal8g40.2g12.4g12.8g
Valittu annoskoko435g170kcal4g20.1g6.2g6.4g
Annoskoko puolitettuna218g85kcal2g10.1g3.1g3.2g
Arvot/100g100g39kcal0.9g4.6g1.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091