Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)38g124kcal2.5g30g0.2g0g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Paprika punainen 50g15kcal0.5g2.2g0.2g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g46g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Herkkusieni 25g4kcal0.5g0.1g0.1g0.4g
Herne, pakaste (rainbow)50g43kcal3g7.5g0g1.5g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka10g8.2kcal0.3g1.9g0.1g0.1g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g7.5g4.9kcal0.6g0.7g0g0g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)78g96kcal17.1g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana871g688kcal51g95g13g10g
Valittu annoskoko435g344kcal25.5g47.5g6.5g5g
Annoskoko puolitettuna218g172kcal12.8g23.8g3.3g2.5g
Arvot/100g100g79kcal5.9g10.9g1.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317