Vispipuuro sukriksella

Keitä puolukoita vedessä, kunnes muuttuvat vaaleiksi.

Kuoria ei poisteta.

Makeuta lisäämällä Sukrista n. 1,5 - 2 dl oman maun mukaan.

Samalla lisätään mannaryynit.

Keitä hiljaisella tai hauduta n. 10 min., jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa välillä vatkaamalla.

Jäähtynyt puuro vaahdotetaan käsivatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mannasuurimo 51g161kcal5.2g32.4g0.6g1.8g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 35g14kcal0.2g2.4g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana872g350kcal10.8g69.6g1.6g5.4g
Valittu annoskoko436g175kcal5.4g34.8g0.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna218g88kcal2.7g17.4g0.4g1.4g
Arvot/100g100g40kcal1.2g8g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174967