Pizza ala karppi D

Sekoita reseptin 5 ensimmäistä ainesta (pohjan ainekset) sekaisin ja anna turvota, kunnes paksuuntuu.

Itse sekoitin vielä sauvasekoittimella sileäksi, kun psyllium jäi paakkuiseksi :) tuo sekoitus paksunti ja kuohkeutti taikinaa kivasti myös.

Esipaistoin n. 5 min vaikka alkuperäisessä ohjeessa sanottiin, ettei tarvitse.

Täytä haluamillasi täytteillä ja paista n. 10 min. lisää. 200 astetta.

Ohjeesta tulee 1-2 annosta, nälästä (ja täytteiden määrästä) riippuen ;) .

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g18g10kcal1.1g0.6g0.4g18.4g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 88g55kcal2.6g4.2g3.1g0g
Oliiviöljy 26g232kcal0g0g26.3g0g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.9g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Keittokinkku (Huhtahyvät)35g35kcal5.6g0.4g1.1g0g
Maissi, Makeaa Maissia, Rainbow (purkki 284g)88g70kcal1.8g11.4g1.4g3.2g
Ketsuppi, Pirkka26g28kcal0.3g6.6g0g0.3g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)13g25kcal0.1g5.9g0.1g0.5g
Arkijuusto viipale (Valio), annos 5g44g145kcal11.8g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana871g1476kcal70.6g58.8g105.6g44.8g
Valittu annoskoko436g738kcal35.3g29.4g52.8g22.4g
Annoskoko puolitettuna218g369kcal17.7g14.7g26.4g11.2g
Arvot/100g100g169kcal8.1g6.7g12.1g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368458