Bataatti-vuohenjuustorisotto

Kuori ja kuutioi bataatit.

Pane ne paistovuokaan, pirskota päälle öljyä, suolaa ja pippuria.

Paista 225 asteessa noin 20 min. Valmista risotto.

Keitä kasvisliemi.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää riisi ja kuullota hetki.

Lisää riisin joukkoon kasvislientä useammassa erässä niin, että edellinen liemi on ehtinyt aina imeytyä riisiin.

Seloita välillä.

Keitä seosta noin 20 min. Lisää joukkoon keittämisen loppuvaiheessa silputtu rosmariini, parmesaaniiraaste, pippuri ja bataattikutiot.

Ripottele vuohenjuusto pinnalle ja tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 117g94kcal1.8g19.6g0.1g3.5g
Oliiviöljy 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Risottoriisi (Risella), 60g62g217kcal5g46.5g1.1g1.9g
Kasvisliemikuutio 3.2g10kcal0.3g0.4g0.8g0.1g
Parmesaani (Joku), annos 30g5.8g22kcal1.4g0g1.9g0g
Mascarpone gourmet (Rainbow), annos 50g8.7g18kcal0.3g2.4g0.8g0.1g
Vuohenjuusto kuutioina suolavedessä pirkka (Pirkka), annos 50g29g79kcal4.1g0.3g6.7g0g
Vesi204g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana871g988kcal25.8g138.4g35g11.2g
Valittu annoskoko436g494kcal12.9g69.2g17.5g5.6g
Annoskoko puolitettuna218g247kcal6.5g34.6g8.8g2.8g
Arvot/100g100g113kcal3g15.9g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=425251