Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)162g16kcal2.4g0g1g137.5g
Ruisjauho Pirkka1294g3948kcal125.5g789.5g25.9g194.1g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)701g2243kcal96.7g406.6g22.4g87.6g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g216g302kcal30.2g30.2g7.3g103.5g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g32g129kcal0g32.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1888g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g59g214kcal26.7g23.7g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8704g13704kcal563g2564.8g120.4g1045.4g
Valittu annoskoko4352g6852kcal281.5g1282.4g60.2g522.7g
Annoskoko puolitettuna2176g3426kcal140.8g641.2g30.1g261.4g
Arvot/100g100g157kcal6.5g29.5g1.4g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116040