Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 2136g829kcal9.4g145.2g10.7g55.5g
Kananmuna kuoreton 1175g1676kcal146.8g3.5g120.4g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g27g15kcal1.6g0.8g0.5g26.7g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g534g3204kcal128.2g35.2g288.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl481g4325kcal0g0g480.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8704g20098kcal572g369.4g1801.2g164.4g
Valittu annoskoko4352g10049kcal286g184.7g900.6g82.2g
Annoskoko puolitettuna2176g5025kcal143g92.4g450.3g41.1g
Arvot/100g100g231kcal6.6g4.2g20.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178794