Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 2670g2161kcal41.9g449.4g1.3g80.1g
Sipuli (kuorittu)294g79kcal3.8g14.1g0.6g5g
Vesi, vesijohtovesi 801g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl534g454kcal7.5g23.5g37.4g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g13g23kcal1.1g4.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8704g5434kcal108.6g982.6g78.8g170.2g
Valittu annoskoko4352g2717kcal54.3g491.3g39.4g85.1g
Annoskoko puolitettuna2176g1359kcal27.2g245.7g19.7g42.6g
Arvot/100g100g62kcal1.2g11.3g0.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279920